Pelargonträff i Tibro Trädgårdsförening

Läsarnas
PUBLICERAD:

Söndagen den 10 februari hade Tibro Trädgårdsförening Pelargonträff i äldrecentrum i Tibro. Föredragshållare var Fredrik Augustsson från Karleby, mannen som har så mycket att förmedla till alla älskare av pelargoner. Cirka 75-80 besökare hade uppmärksammat detta evenemang.

Fredriks sätt att berätta och samtidigt visa bilder om enkla, dubbla, unikpelargon, kuddpelargon, stjärnpelargon, rosenpelargon, tulpanpelargon, ja, listan kan göras hur lång som helst. Det var riktigt roligt att se så många sorter som kommit, mormorsblomman är populär. Det fanns även ett stort antal pelargoner till försäljning. De var lättsålda.

Föreningen bjöd på kaffe med kaka och det var information om kommande arrangemang. Träffen avslutades med dragning på ett lotteri som föreningen sålt under kvällen. Fredrik och alla som kommit fick ett stort tack.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.