Karlsborgs Konstförenings årsmöte

Läsarnas
PUBLICERAD:

Karlsborgs Konstförening har haft årsmöte i Pingstkyrkan där kaffe och dopp fanns uppdukat. Keramiker Hans Evegård berättade engagerat om livets upp- och nedgångar och betydelsen av att skapa unika drejade bruksföremål i stengodslera och samtidigt vara maratonlöpare!

Sedvanliga förhandlingar genomfördes med Gunborg Lundkvist som ordförande. Nya styrelsen består av Monika Löfving och Barbro Björklund som ordföranden (delat ledarskap), Ann-Christin Perströmer, Susanne Skeppstedt och Lena Nilebrant som ordinarie ledamöter. Gunborg Lundkvist och Kerstin Åseby-Pihlemark, som har varit ordförande respektive kassör i många år, kvarstår som suppleanter. Med sin långa erfarenhet kommer de att bidra till konstföreningens arbete även framöver!

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.