Födelsedag 28 mars

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Margareta Strand Ramadan

60 år fyller den 28 mars Margareta Strand Ramadan, Skövde. Margareta är utbildad socionom och tog examen 1986 vid universitetet i Örebro. Hon arbetar sedan 2008 vid Försäkringskassan, där hon är personlig handläggare. Tidigare har Margareta arbetat som socialsekreterare, personalkonsulent vid T2 och P4 samt vid svenska FN-bataljonen i Libanon 1990, handläggare vid frivården, kurator, flyktingsamordnare och som reseledare och platschef i Luxor i Egypten.

Hon är även medlem i Bilkåren sedan 1977, där hon tidigare varit mycket aktiv med styrelseuppdrag och som instruktör vid motorutbildningar samt deltagit i många militära övningar.

Margaretas största intressen är familj och vänner, läsa, resa, matlagning, musik, historia och naturen.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.