Brand i ställverk

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Räddningstjänsten fick vid 15.15-tiden på torsdagseftermiddagen rycka ut till en brand i ett ställverk vid ett vattenkraftverk i Brokvarn söder om Tibro.

Branden var vid 15.40-tiden släckt men räddningstjänstens personal var fortfarande kvar på platsen.

– Vi håller på att kyla ner det som har brunnit så att det inte får fyr igen. Strömmen är i alla fall bruten, men jag kan inte svara på om några hushåll blivit drabbade av strömavbrott på grund av branden, säger Ulf Seglert, inre befäl vid räddningstjänsten i östra Skaraborg.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.