• idag
  30 maj
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Modevisning hos PRO Karlsborg

Läsarnas
PUBLICERAD:
Birgitta Räftegård visar kläder från Mias Kläder och Handarbete och Mia Brandquist i bakgrunden beskrev kläderna.
Foto: Inger Andersson Hultin

PRO i Karlsborg har haft ett välbesökt månadsmöte i Strandskolans matsal och temat denna gång var modevisning. Gun-Britt Andersson hälsade välkommen och Hjördis Karlsson fortsatte med frågan om hur vi når de som sitter ensamma hemma och om fallolyckor. Sonja Franzén informerade om att Karlsborgs kommun har bjudit in föreningar i Karlsborg till ett möte om en planerad inomhushall för idrott. Två representanter från varje förening kan delta i mötet.

Mötet började med fika och fortsatte med lotteriet. Så blev det en uppskattad modevisning med kvalitetskläder från Landelius kläder för män, Eva butik och Mias kläder och handarbete. Det var två herrar och sju damer som var mannekänger och var och en visade upp tre uppsättningar kläder - baddräkter, klänningar, kjolar, blusar, morgonrockar, byxor, skjortor och jackor. Mia Brandquist från Mias kläder och handarbete och Christina Eklund från Evas butik berättade under modevisning om vilken butik kläderna kom ifrån och om fabrikat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.