Födelsedag 5 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Kenneth Wiman

75 år fyller den 5 april, Kenneth Wiman, Skövde. Han är född i Örebro. Kenneth har en filosofie kandidatexamen från Göteborgs universitet 1970 och en psykologexamen från Lunds universitet 1987. Under sin yrkesverksamma tid arbetade han under åren 1971–1978 med ungdomsvård och kriminalvård, 1979–1987 som arbetsförmedlare och yrkesvägledare och 1988 fram till pensioneringen 2009, som leg. psykolog vid Arbetsförmedlingen rehabilitering (f.d. AMI).

Sedan 1990-talet är Kenneth Wiman aktiv inom Skövde Schacksällskap där han är styrelseledamot.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.