• idag
  15 jan
  -8°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  16 jan
  -6°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  17 jan
  -4°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sista lördagskonserten på Eric Ugglas

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Hellströmska Kapellet står för vårens sista lördagskonsert på GöteborgsOperans Skövdescen.
Foto: Privat
Göteborgsoperans Skövdescen bjuder nu in till vårens sista lördagskonsert. Hellströmska Kapellet står under lördagen på scenen med föreställningen “Je ne regrette rien”.

Hellströmska Kapellet består av Emma Hellström Svenner på sång, Viktor Turegård på kontrabas och Dan Hellström på piano och dragspel. De kommer bjuda på en musikalisk resa genom Europa med en titel som han översättas till “Jag ångrar ingenting”.

Publiken kommer få åka med på en humoristisk och lokalpatriotisk resa som handlar om att lämna hemorten och ge sig ut på egna ben. På väg mot målet, som är metropolen Paris, får publiken möta storheter som Sonya Hedenbratt, Max Hansen och Jaques Brel. Vid slutet av resan dyker även Edith Piaf och författaren Mauritz Tistelö upp.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.