• idag
  30 maj
  19°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 6 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Nils Elfwing

80 år fyller den 6 april Nils Elfwing, Hjo. Han är född i Gideå utanför Örnsköldsvik. Under sin yrkesverksamma tid arbetade Nils som polis och trafiksäkerhetsinspektör.

Nils stora intresse har alltid varit bilar och teknik och han har varit en eldsjäl i många motorsportklubbar runtom i landet. Han har även varit aktiv i Svenska Bilsportförbundet, särskilt i utformningen av tekniska regler för olika motorsporter, bland annat rally, rallycross och offroad.

Elisabeth Gustafsson-Karlsson

60 år fyller den 6 april Elisabeth Gustafsson Karlsson, Daretorp, Hörnsäter, Tidaholm. Elisabeth har efter grundskolan gått ettårig hemteknisk skola och en tioveckors sjukvårdsbiträdesutbildning samt läst tre terminer till undersköterska på Komvux. Hon arbetar numera som undersköterska på äldreboendet Midgård i Tidaholm.

Elisabeths största intressen är hennes familj med man, barn och barnbarn, de fyra hundarna och två katterna. Hon gillar också att pyssla i hemmet och trädgården samt att åka i familjens raggarbil och resa på husvagnssemester.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.