Arkitekturkritiker gav ris och ros

Läsarnas
PUBLICERAD:
dav

Skövde Allmänna Konstförening arrangerade torsdagen den 4 april två stycken aktiviteter i Kulturhuset med arkitekturkritikern Mark Isitt. Han är en av Kultursveriges kunnigaste röster vad gäller bland annat arkitekturfrågor. Klockan 15.00 var det ett panelsamtal för i första hand fackfolk mellan Claes Waxberg och Mark Isitt under rubriken ”Vart tog arkitekten vägen?“ 70 personer lyssnade och ställde frågor. Kl. 18.00 var det ett föredrag för allmänheten om Skaraborg. Mark Isitt har rest runt till 15 kommuner i Skaraborg och han gav ”ris och ros” åt byggnader, städer och platser. 65 personer deltog.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.