Taekwondo: Medaljregn över Skövde

Kampsport
PUBLICERAD:
Skövde lyckades bra. Övre raden från vänster: Martynika Zoniuk, Emil Tapper, Fredrik Haane, Mohamed Asghari, William Höök, Emma Norlin, Amanda Kuusisto, Ellen Andersson, Sofie Gustafsson, Pernilla Gustafsson och Simona Zoniuk . Nedre raden: Tuva Tapper, Tilde Ericsson och Amanda Strömberg
Foto: Jesper Ottoson
Det var taekwondofest i Arena Skövde i helgen. På lördagen arrangerades den andra deltävlingen i den nationella tävlingsserien Svenska Taekwon-Do Ligan. Och Skövdes representanter bjöd på medaljuppvisning.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.