Bilder från Svalbard hos PRO Valle

Läsarnas
PUBLICERAD:
Eivor Johansson och Bengt-Åke Öhgren.

På PRO Valles aprilträff medverkade Anki Johansson och Solvig Svantesson som informerade om de förändringar som kommer att ske på Husaren. Köket kommer att stängas och de som bor på Husaren och brukar äta lunch där kommer att få gå till Valleskolans matsal för att äta lunch. Vidare planeras ombyggnad av matsalen till "Café Husaren".

PRO Valle gästades även av prästen Bengt-Åke Öhgren som med mycket humor berättade och visade bilder från sina resor till Svalbard. Han sålde även lotter där vinsterna bestod av bilder som han tagit på Svalbard. Alla som köpte lott vann och överskottet går till Polenhjälpen.

Efteråt serverades kaffe, smörgås och hembakad rulltårta. Träffen avslutades med information om vårens resor, bland annat till Redberga 24/4, vandring Norra Vings skola 4/5 och gökotta 19/5, och som vanligt lotteridragning .

Ordförande Gun Andreasson hälsade välkomna till nästa träff 16/5.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.