• fredag
  29 maj
  12°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 16 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Joakim Furhoff

50 år fyller den 16 april Joakim Furhoff, Loringa Egendom, Skövde. Han är utbildad lantmästare vid Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp 1995. Numera bor och verkar Joakim på Loringa Egendom där han bland annat driver ett lantbruk med spannmålsodling och skog samt hyr ut lagerlokaler.

Joakim har sedan unga år varit engagerad i gården Loringa där han är född, men han har också haft andra arbeten och verksamheter, till exempel hos Lindab i Skövde i början av 1990-talet, varit tjänsteman vid LRF i Skara 1995–1998 och haft stor uppfödning av matfågel 2000–2017 med mera.

Vad gäller föreningslivet är Joakim medlem i Old table (tidigare Round Table), Mariestads Driftledarklubb och flera andra organisationer som främst är till för socialt umgänge och nätverkande, något som Joakim tycker är mycket givande. Han sitter även i styrelsen för Näringslivsforum i Skövde.

Joakim är gift med Lotta och de har barnen Linnea, Gabriel och Marcus. Linnea har dessutom två egna barn, Theo och Tindra. Mycket i familjen kretsar kring fotboll då båda sönerna Marcus och Gabriel spelar. Tittar inte Joakim på dem ser han gärna en match med Liverpool på tv eller i verkliga livet, vilket till exempel gjordes helgen före 50-årsdagen på plats i Liverpool.

På den fritid som blir över umgås han gärna med vänner över ett glas eller två eller tränar "sin åldrande kropp".

På 50-årsdagen är Joakim i hemmet, ett större firande blir det i sommar tillsammans med Lotta, som också faller för samma åldersstreck i år.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.