Först stoppades vårdföretaget - nu kommer nya besked

Vård & omsorg
PUBLICERAD:
Skövde kommun stoppade i januari avtalsskrivningen med det privata vårdföretaget Örebro omsorg AB, men nu kan det ändå bli ett avtal.
Foto: TT/Arkiv
Skövde kommun stoppade i vintras avtalet med Örebro omsorg AB efter avslöjandet om att det privata vårdföretaget var i tvist med Örebro kommun. Men nu får företaget grönt ljus. “De är välkomna med sin ansökan när det fått sitt Ivo-tillstånd” säger Helene Sandqvist, Skövde kommun.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.