Förväntansfullt inför Billingeracet

Sport
PUBLICERAD:
Förväntansfulla inför Billingeracet: Från vänster: Jörgen Bergström (tävlingsledare), sedan teamcyklisterna Jim Fransson, Jesper Svensson, Jesper Johansson, Ludvig Johansson, Viktor Ludvigsson, Anders Lindqvist (banchef). Saknas gör teamcyklisterna Olivia Hultström och Erik Lundell
Foto: Mats Svensson
Den 11 maj arrangeras mountainbiketävlingen Billingeracet i Skövde. Nu jobbas det febrilt inom arrangerande Skövde CK för att skapa en så bra tävling som möjligt.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.