Tampa Bay på väg att åka ur Stanley Cup

Ishockey
PUBLICERAD:
Tampa Bay Lightning förlorade för tredje gången mot Columbus Blue Jackets i Stanley Cup-slutspelet. Efter 1-3-förlusten är nu Tampa Bay nära att åka ur då Columbus har skaffat sig en ledning med 3-0 i matcher.
Foto: Jay LaPrete
Efter ännu en förlust mot Columbus Blue Jackets är Tampa Bay Lightning, som vann NHL:s grundserie överlägset, på väg mot ett fiasko i Stanley Cup-slutspelet. Columbus vann även det tredje mötet lagen emellan med 3-1 och leder nu matchserien med 3-0 i matcher.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.