Hjälper till att låsa upp sociala superkrafter

Det händer
PUBLICERAD:
STOCKHOLM 20150525Henrik Fexeus besöker Skövde i slutet av april.
Foto: Maja Suslin / TT
Författaren och kroppsspråksexperten Henrik Fexeus kommer till Skövde för att hålla föreställning kring kroppsspråk och sociala koder.

Den 25 april står han på stadsteaterns scen i Skövde kulturhus med föreställningen “Lås upp dina sociala superkrafter”. Under kvällen lovar han att avslöja för besökarna hur de genom enkla tekniker blixtsnabbt kan skapa förtroende, få uppmärksamhet och lösa konflikter för att på så sätt skapa goda relationer. Fexeus har sålt över 1 miljon böcker översatta på 26 olika språk.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.