Födelsedag 22 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Jan Johansson

50 år fyller den 22 april Jan Johansson, Hjo. Han är född i Nyköping. Han är utbildad gymnasieingenjör inom elektronik 1989 och har även tagit examen som ljudingenjör vid Musikhögskolan i Piteå 2001. Jan driver en egen firma och jobbar bland annat som pianostämmare, elektronikingenjör, lärare, ljudtekniker och musiker. Tidigare arbetade han som servicetekniker vid SSAB i Oxelösund 1990–1999 och som lärare på Musikhögskolan i Piteå.

På fritiden musicerar Jan gärna, han spelar piano och dragspel, samt ägnar sig åt modellflyg.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.