Födelsedag 23 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:
Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Ann-Louise Kjönsberg

50 år fyller den 23 april Ann-Louise Kjönsberg, Kärret, Myran, Väring. Hon är född i Trollhättan. Ann-Louise är utbildad trafiklärare och undersköterska. Hon arbetar som undersköterska inom Tidans hemtjänst.

Ann-Louise har varit aktiv inom Svenska Lottakåren där hon suttit i styrelsen och varit utbildningslotta. Hon har även varit sekreterare i GHS styrelse.

På fritiden ägnar hon sig gärna åt hunden Elvis, rider på Skövde ridskola, åker motorcykel och tränar på gym.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.