Undersökning: god kännedom om Skövdebostäder

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Foto: Tobias Larsson Franzén
Skövdebostäder har genomfört undersökningar både lokalt och nationellt som visar på en god kännedom om bolaget.

Undersökningarna har gjorts ihop med Origo group där man telefonintervjuat 300 Skövdebor och andra lokala fastighetsägare. Det visar sig att många har god kännedom om bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande som har skickats ut.

Man genomförde också en enkät nationellt till vd:ar. De fick svara på vilka fastighetsbolag som de tänkte på i olika områden. Skövdebostäder fanns med bland de tre främsta i alla kategorier.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.