Världskända Beatles-tolkare till Skövde

Det händer
PUBLICERAD:
The Mersey Beatles spelar på stadsteatern den 27 april.
Foto: Pressbild
The Mersey Beatles spelar på stadsteatern i Skövde lördagen den 27 april. Som namnet på bandet antyder blir det en kväll fylld med musik av The Beatles.

The Mersey Beatles kommer från Liverpool i England och har sedan 1999 turnerat med sin musik. De har lyckat att skaffa sig anhängare världen över genom sitt sätt att imitera bandet som satte hela världen i gungning under 1960-talet.

Nu beger de sig ut på en kortare Sverigeturné som består av tre stopp; ett i Västerås, ett i Göteborg och ett i Skövde.

Till Skövde kommer de den 27 april. Konserten hålls i stadsteatern i Kulturhuset under kvällen.

Bandet består av musikerna Mark Bloor, Steven Howard, Craig McGown, Tony Cook och Brian Ambrose. De har tagit stor inspiration från bandet de tolkar och använder både originalinstrument och samma trumpinnar som originalbandet. För att inte nämna frisyrerna som också är snarlika.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.