• idag
  29 maj
  11°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny hyresgäster klara i Skövde centrum

Näringsliv
PUBLICERAD:
Här på Rådhusgatan öppnar i höst godiskedjan 4-Gott och Sannegårdens Pizzeria.
Foto: Petra Lundgren
Efter sommaren flyttar nya verksamheter in i Hem & Hobbys gamla lokal på Rådhusgatan. Det är godiskedjan 4-Gott och Sannegårdens Pizzeria, säger fastighetsägaren Sterner Stenhus Fastigheter AB i ett pressmeddelande.

De båda verksamheterna ska starta i september i Hem & Hobbys gamla butikslokal på Rådhusgatan 20 i centrala Skövde. Den 760 kvadratmeter stora lokalen ska därmed delas i två

Enligt ett pressmeddelande från fastighetsägaren Sterner Stenhus Fastigheter AB har godiskedjan 4-Gott idag ett femtontal butiker i Göteborg och Varberg. Även Sannegårdens Pizzeria är Göteborgsbaserad, med åtta restauranger i Göteborgsområdet. Sannegårdens Pizzeria har dessutom flera gånger de senaste åren utsetts till Göteborgs bästa pizzeria, bland annat av radiokanalen Mix Megapol och företaget Onlinepizza.se.

”Vi är väldigt glada att kunna välkomna två så omtyckta verksamheter till Skövde och bidra till en levande centrumhandel. 4-Gott och Sannegårdens Pizzeria kommer att berika det lokala utbudet och öka attraktiviteten för hela centrum”, säger Elias Georgiadis, VD för fastighetsbolaget Sterner Stenhus som äger lokalen.

Sterner Stenhus äger idag flera fastigheter i Skövde, och nya satsningar är på gång. På Kyrkogatan i centrum bygger man just nu 35 nya hyresrätter som beräknas stå färdiga senare under 2019, detta har SLA redan berättat om.

”Vi tror på Skövde, orten har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationer till både Stockholm och Göteborg. Här finns stor potential att utveckla en stadskärna som är attraktiv för både handlare och boende”, säger Elias Georgiadis.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.