• idag
  30 maj
  18°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Födelsedag 30 april

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Rune Agnehus

80 år fyller den 30 april Rune Agnehus, Skövde. Han är född i Hjo där han tog realexamen 1957. Därefter fortsatte han studierna på Högre tekniska läroverket i Borås 1959–1962. Han arbetade därefter som byggnadsingenjör i Vänersborg och Mariestad. 1970 anställdes Rune vid Milostaben och byggnadskontoret Milo Väst i Skövde som driftsingenjör. 1988 utbildade han sig till skyddsingenjör vid Arbetsmiljöinstitutet i Solna och arbetade därefter i tio år vid Kommunhälsan i Trollhättan som skyddsingenjör.

Rune tycker om att umgås med familj och vänner och födelsedagen firar han i Alicante tillsammans med barn och barnbarn.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.