Larm om brand i ladugård

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Vid 12 på torsdagen nåddes räddningstjänsten av ett larm om brand i en ladugård söder om Mölltorp utanför Karlsborg.

– Det visade sig att det rörde sig om en brand i någon form av verkstad, runt tio gånger fem meter stor. Verkstaden blev totalförstörd i samband med branden, säger Peter Brandels, inre befäl hos räddningstjänsten i Östra Skaraborg.

Inga människor eller djur kom till skada när verkstaden eldhärjades.

Initialt rådde spridningsrisk till skog och intilliggande byggnader men vid 13.30-tiden hade räddningstjänsten lågorna under kontroll.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.