• idag
  30 maj
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Månadsmöte för PRO Karlsborg

Läsarnas
PUBLICERAD:
Månadsmötet var välbesökt.
Foto: Martin Grudemo

PRO i Karlsborg har haft ett välbesökt månadsmöte i Strandskolans matsal. Denna gång var det stormöte med mötesförhandlingar och med presentation av PRO:s aktiviteter under 2019.

Hjördis Karlsson hälsade välkommen och informerade från möte med Kommunala Pensionärsrådet om servicetjänsten. Man kan därifrån få hjälp med allehanda praktiska saker som man inte klarar av själv. Sonja Franzén informerade om att Karlsborg Handel inbjuder föreningar i Karlsborg till ett möte som handlar om vilka aktiviteter som kan ske gemensamt under året.

Albert Eriksson informerade om att under 2018 hade PRO i Karlsborg hela 15 000 sysselsättningstimmar. Albert informerade vidare om vilka aktiviteter PRO kommer att ha under 2019 och varje gruppansvarig informerade om sina respektive grupper. Hjördis Karlsson är ledare för Litteraturcirkeln. Margareta Sjöberg har hand om gruppen Friskvård.

Sånggruppen sköter Odd Arverud om. Man har en sånggrupp tillsammans med pensionärsföreningen SKPF vilken ackompanjeras av två dragspelsdamer och en herre som spelar elbas. Eivor Fredriksson presenterade Sygruppen. Träslöjdsgruppen leds av Ronald Johansson och på onsdagar har man träslöjd i Karl Johansskolan. Bo Lindman har hand om Boulegruppen och Marianne Eriksson leder qigonggruppen som träffas på onsdagar. Canastagruppen leds av Britt Hedenstedt. Marianne Eriksson presenterade Återvinningsgruppen och månadsmötet avslutades med fika och lotteri.

PRO har just nu en utställning på biblioteket där man informerar om vad som görs i grupperna och man visar upp sina alster.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.