40-åringen firas rejält

Helg
PUBLICERAD:
I somras invigdes spontanidrottsplatsen i Timmersdala. Den är ett samarbetsprojekt mellan Timmersdala motion och IF Tymer. Till vänster Lennart Lundgren, tidigare ordförande i Timmersdala motion, och till höger Thomas Dahlin, nuvarande ordförande i IF Tymer.
Foto: Petra Lundgren/arkiv
Timmersdala motion fyller 40 år och det kommer att firas ordentligt.

Det är nu på lördag som firandet äger rum och jubileumsprogrammet är digert.

Det startar med jubileumsmilen där deltagarna kan gå, springa eller cykla runt milspåret. På förmiddagen arrangeras även ett terränglopp för barn, guldstjärnan.

På eftermiddagen kommer Mattias Svahn och pratar under rubriken “Mitt liv som Vasasvahn”, och under hela dagen kan man besöka jubileumsutställningen i Motionsstugan. Det är den ursprungliga styrelsen, med Lennart Lundgren i spetsen, som ansvarar för utställningen.

Under dagen kan man även testa aktiviteter såsom MTB, hinderbana, utegym, beachvolleyboll samt gå en tipspromenad.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.