Fredrik Lindström till Skövde

Scen
PUBLICERAD:
Fredrik Lindström kommer till Skövde nästa år.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Komikern, underhållaren och författaren Fredrik Lindström kommer till Skövde. I mars nästa år står han på stadsteaterns scen med sin senaste föreställning.

Fredrik Lindström har under årens lopp gjort sig känd för att försöka förklara mänskligt beteende och presentera det på ett komiskt sätt. Exempelvis har han tidigare turnerat land och rike runt med komikerkollegan Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”.

För första gången på många år åker han nu ut på turné på egen hand med föreställningen ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva".

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinder-dejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström i ett pressmeddelande.

Den 6 mars 2020 besöker han Skövde stadsteater.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.