• idag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  26°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

1-milavandring i Borgunda

Läsarnas
PUBLICERAD:

Vädret vid söndagens 1-milavandring vid Borgunda var dystert, mulet och med lite regn, men de 137 deltagarna visade inga dystra eller sura miner utan alla tyckte att de fått en fin omväxlande vandring. Banläggaren Sune Svensson från BF Billingens Vandringsklubb fick väl godkänt. Både korta och långa banan gick först upp förbi gamla bygdegården och Ubbetorp. Strax före 3 km gick den korta banan upp förbi Borgunda idrottsplats och Skaraborgs Vattenverk tillbaka till Allas hus. 1-milavandringen fortsatte via den gamla banvallen över väg 26 fram till vätskekontrollen vid 5 km och fortsatte sedan i skogsområdet bakom hästhagarna vid Ljuslingsbacken, vidare mot Brobacken och Knektagatan, tillbaka till Allas hus. Efter vandringen smakade fikat extra gott i de fina lokalerna i Allas hus. Nästa söndag startar 1-mila från Skogsbovallen i Tidavad med Tidavads IF som arrangör.

Dagens vinnare: Ingela Borg, Eva Lindau, Leif Haage, Gun-Britt Lundberg, Karin Johansson, Ingalill Andersson, Irene Andersson, Liselott Olsson, Ulla Landenmark och Lena Bjurgård. Outhämtad vinst: gul lott serie B nr 120.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.