PRO-vetartävling i Timmersdala

Läsarnas
PUBLICERAD:
Från vänster: Timmersdalalaget bestående av Sigvard Lorentzson, Anitha Raimund, Jan-Olof Löfgren, Mariestads lagledare Vidar Svensson, tidtagare Sven-Erik Eriksson, domare och frågeledare Anne-Marie Blomquist, lagledare för Timmersdala Gösta Andersson.

PRO Timmersdalas ordförande Gösta Andersson hälsade alla välkomna till veterantävlingen och särskilt till PRO:arna från Mariestad som skulle tävla mot Timmersdala. Hejarklackar fanns på plats som peppade lagen. I fråga två fick Timmersdala en poäng mer men det jämnade ut sig till fyra lika, efter nästa fråga var Timmersdalalaget en poäng före igen. I fråga nio drog Mariestad förbi med en poäng till 13-12 och även i fråga 10 låg Mariestad före, 15-14. Det var olidligt spännande när det var en fråga kvar. Där fick inget lag poäng så Mariestad vann med 15-14. Det var 11 a- och b-frågor, många kluriga, som lagen skulle svara på.

Efter denna spännande match smakade det bra med kaffepaus. Gösta Andersson tackade för en fin kamp och önskade Mariestadslaget lycka till i nästa tävling. Träffen avslutades med lottdragning.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.