• idag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  26°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Skövdelag vann bridgetävling

Läsarnas
PUBLICERAD:
Lag Pata Pata vann bridgetävlingen.

Lag Pata Pata från Skövde vann överlägset en bridgetävling i Vårgårda. Det är ett helt nytt lag med härligt “go” i. Hela laget spelade på toppen av sin förmåga och vann silvertävlingen med hela 10 VP. I laget spelade Patrik Elofsson, Leif Samuelsson, Ingan Bergström och James Dirgin. Andraplatsen gick till Alingsås där lagkaptenen Gunilla Westerdahl ledde sina lagkamrater Marie Carlsvärd, Claes-Göran Bäversjö och Jan-Erik Olsson till prisplats. Trea blev lag Ljunggirls (Carina Ljung, Anna Syberfeldt, Marie-Louise Dahllöf och Ann Ohlsson).

Som tidigare år leddes den välförberedda och välorganiserade tävlingen av Leif Axelsson och Bengt Larsson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.