• idag
  9 apr
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 apr
  11°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 apr
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 apr
  11°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 apr
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Till minne

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Løvland, Marianne

Johan Areskough

Karlsborgs Folkdanslag har fått sorg. Johan Areskough var medlem i Folkdanslaget sedan 2011. Han var lagets kassör från samma år. Johan dansade ej, men han kom till varje träningskväll. Kassörsuppgiften skötte Johan på ett exemplariskt sätt. Regelbundna rapporter om ekonomiskt utfall med jämförelser från tidigare års. Andra uppgifter var närvarostatistik, kontaktperson mot Studiefrämjandet, Postkodlotteriet, Bingolotto, och det var Johan som ”höll i trådarna” i folkdanslagets årliga båtlotteri.

Johan hade en uppskattad egenskap som glädjespridare. När Johan tog till orda var det oftast med glimten i ögat med många skratt som följd. Han var en mycket uppskattad och respekterad vän och föreningsmänniska. Saknaden är stor.

Alla fina minnen vi har av Johan skall vi tacksamt bevara bland oss.

Vännerna i Karlsborgs Folkdanslag

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.