• fredag
  29 maj
  12°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  24°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Trångt och trivsamt hos Tibro PRO

Läsarnas
PUBLICERAD:
Henrik Strömberg underhöll.

Trevligt, trivsamt och trångt var det på Millners när Tibro PRO hade sitt majmöte. Det började med att medlemmarna åt en välsmakande vårlunch som bestod av två kötträtter och fisk med tillbehör. När alla ätit sig mätta blev det kaffe och kaka. Därefter var det dags för musikunderhållning av Henrik Strömberg.

Han är sångare och gitarrist i dansbandet Scotts från Lidköping, men uppträder ibland på egen hand. Han bjöd på en mängd välkända svenska schlagers och visor och det fanns goda möjligheter för publiken att vara med och sjunga allsång. Ett uppskattat framträdande av en duktig artist.

Därefter uppvaktades Gunnel och Olle Gustafsson med blommor för att de vunnit PRO:s distriktsmästerskap i bridge och nu får vara med i riksmästerskapet. Även Maj Lindblad fick en blomsterbukett som tack för arbetet med fredagskaféet på Dojan, som stängde för säsongen den 10/5.

Ordförande Krister Feretti lämnade avslutningsvis information om kommande KPR-möte och uppmanade alla medlemmar att gå och rösta i EU-valet. Vid månadsmötet i juni blir det olika uteaktiviteter och korvgrillning på Bouleklubbens område vid Ställverksgatan.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.