• idag
  30 maj
  20°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  26°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

PRO Skultorp besökte Kvarndammen

Läsarnas
PUBLICERAD:

PRO Skultorps besök för detta året vid Kvarndammen blev annorlunda mot tidigare år, även om 35 personer kom - det regnade! Gubbarna vid återvinningen grillade korv för glatta livet och det smakade gott efter att vi gått runt dammen på en tipspromenad som Anne-Marie fixat. Vi rättade svaren själva och det var ett tema på ”grönt” rätt igenom frågorna. Priser delades ut till de fyra vinnarna som hade mest rätt.

Medhavd kaffe och fika smakade bra, men några föredrog de goda korvarna istället. Avslutningsvis sjöng delar av Septembergänget några utvalda låtar som alla kunde sjunga med i. Trots regnet blev ändå besöket bra, tack vare korv, tipspromenad och lite sång.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.