• idag
  30 maj
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

På utflykt med Grupp 8

Läsarnas
PUBLICERAD:

Måndagen den 13 maj for sex damer från Grupp 8 SPF Seniorerna Karlsborgsbygden på utflykt till Falköping. Det var ett strålande väder och alla njöt av de vackra vyerna vi passerade på väg mot målet som var Mössebergs Kurort. Där blev vi mycket vänligt mottagna av personalen som serverade en god lunch. Efter kaffe och en kaka i salongen fick vi en guidning i den anrika kurorten, som på senare år kan erbjuda både inomhus- som utomhuspool.

Tiden gick fort men vi hann även med en tur till Falköpings Osteria innan vi ställde färden hemåt med mycket nöjda och glada deltagare

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.