Pris till Fritidsbanken och Enroth

Nyheter
PUBLICERAD:
Petter Fahlström, Kaj-Eve Enroth, Ulla-Britt Hagström och Mikael Persson-Riis.
Foto: Privat
Liberalerna delade under tisdagen ut utmärkelsen Årets liberala gärning med tillhörande stipendium på 2000 kronor. Samtidigt delades även Karl Staaf-plaketten ut.

Det blev Fritidsbanken som fick ta emot Liberalernas utmärkelse Årets liberala gärning när priset delades ut på Vuxenskolan under tisdagskvällen. Fritidsbanken står för gratis utlåning av sport- och fritidsutrustning och Mikael Persson-Riis fick ta emot priset av Petter Fahlström som är vice ordförande för Liberalerna i Skövde. Priset får de bland annat för att verksamheten står för en viktig samhällsinsats för familjer och skola och att den bidrar till frihet på många olika sätt för barn och vuxna.

Ordförande Ulla-Britt Hagström delade i sin tur ut Karl Staaf-plaketten till Kaj-Eve Enroth, mångårig politiker i Skövde och tidigare ordförande i kultur- och fritidsnämnden. Han fick plaketten för att ha en modern ledarstil och för att vara en ansvarsfull, framåtsträvande politiker med ett varmt hjärta och stort samhällsengagemang, skriver Liberalerna i ett pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.