Skuru och Sävehof dominerar i All star team

Handboll
PUBLICERAD:
Höörs Mikaela Mässing finns med i All star team på dubbla platser.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Ett All star team i SHE har röstats fram av tränarna, förbundskapten Henrik Signell och ett antal mediarepresentanter.

Inte oväntat är det finallagen Skuru och Sävehof som dominerar:

Målvakt: Sofie Börjesson, Kungälv, vänstersex: Olivia Mellegård, Sävehof, mittsex: Johanna Forsberg, Sävehof, högersex: Mathilda Lundström, Skuru, vänsternio: Mikaela Mässing, H65 Höör, mittnio: Melissa Petrén, Lugi, högernio: Alexandra Bjärrenholt, Skuru, försvarare: Elin Hallagård, Sävehof, tränare: Mats Kardell, Skuru, MVP: Mikaela Mässing: H65 Höör, skyttedrottning: Sarah Carlstyröm, Kristianstad (röstades inte fram).

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.