SPF Karlsborgsbygden hade gökotta

Läsarnas
PUBLICERAD:

Det var kluriga frågor som mötte deltagarna när SPF Seniorerna Karlsborgsbygden anordnade gökotta med tipspromenad vid Skackastugan. Bottensjön låg spegelblank och promenaden gick i den vackra naturen utmed sjön. Fågelkvitter av olika slag kunde höras denna vindstilla men något kyliga morgon men göken var tydligen inte på sitt bästa humör och lyste med sin frånvaro.

Såväl före som efter promenaden kunde korv och bröd avnjutas, liksom medhavt kaffe. Träffen avslutades med lite trivsam gemenskap runt den öppna elden där priser delades ut efter tipspromenaden. Sannolikt hade många av vinnarna förlitat sig på turen av minerna att döma när de mot förmodan tippat rätt.

Nästa möte blir vid Brevikens trädgårdscafé där grillafton står på programmet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.