Tibro PRO på hemlig resa

Läsarnas
PUBLICERAD:

Den 15 maj åkte 50 PRO-pensionärer från Tibro på en hemlig resa. Spänningen i bussen var hög och gissningarna på ställen många. Vi besökte olika platser, alla belägna i Falköpingstrakten. Vi åkte via Stenstorp och där var det fikastopp på restaurang Fyrvaktaren och en guidad tur på Dalénmuseet.

Bussen tog oss sen till Wrågården där det blev bisonsafari på släp efter traktor. Rakt in bland djuren var det. Vi åt lunch på Wrågården också. Det blev bisonkött förstås. Mycket gott.

Mätta och belåtna åkte vi sedan till Falbygdens ost. Efter lite ostköp bar färden av mot Hornborgasjön för eftermiddagskaffe. Det blev på Löfwings ateljé och krog. Linda driver krogen och hennes man Göran är konstnär. Vi tittade på hans mycket fina konst i ateljén.

När klockan var fem tog bussen med oss hem.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.