Hoppa till huvudinnehållet

Skövdebor vann en halv miljon på Bingolotto

Publicerad:
Ann-Sofie Svensson och Olle Hermansson med dottern Stella, tillsammans med programledaren Rickard Olsson.
Ann-Sofie Svensson och Olle Hermansson med dottern Stella, tillsammans med programledaren Rickard Olsson. Foto: Johan Carlén, Folkspel

När Bingolotto hölls under söndagskvällen tävlade Skövdeborna Olle Hermansson och Ann-Sofie Svensson i Stjärnspelet. De vann en halv miljon kronor.

Det blev en minnesvärd kväll för familjen Svensson/Hermansson. Förutom att vara med i tv-rutan så kammade de även hem 500 000 kronor i Stjärnspelet.

Spelet beskrivs följande:

– Man laddar spelet med ett stjärntecken och laddningen består av belopp mellan 100 000kr och tre miljoner kronor. Hemma i tv-rutan syns ett räkneverk som startar på siffran 31. Det börjar på Rickard Olssons kommando börja räkna ner från 31 till ett och finalspelaren ska när hen vill trycka på stoppknappen. När man trycker ner avslöjas vilket belopp man vunnit. I tv-studion ser inte spelaren eller publiken beloppen ticka förbi, utan det är bara dem där hemma som ser detta, berättar John Sarafian, PR-ansvarig på Bingolotto.

Artikeltaggar

BingolottoNyheterSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.