Tibro MK visar bredd och topp

Motocross
PUBLICERAD:
På torsdag är det dags för årets andra serietävling i motocrossens division 1. Tibro MK är arrangör och bjuder samtidigt in till Öppet Hus på Tibro Motorstadion för att visa upp sin verksamhet.

– Vi bjuder på inträdet och skall försöka visa upp allt vi håller på med säger ordföranden Eva Axelsson. Vi är extra stolta att visa upp vår nya satsning med juniorverksamhet i speedway där Tibro MS, som numera är en sektion i Tibro MK, håller på att färdigställa en bana inne på motorstadion.

Första deltävlingen i Division 1 vann Tibro MK före arrangerade MC Alingsås med Falköpings MK som trea. Serien innehåller sju lag och lika många deltävlingar.

Vinnarlaget i serien går vidare till Lag-SM-finalen i september. Tibro MK har redan en plats där som regerande mästare,

Anders Eriksson kommer att vara ambassadör för Öppet Hus aktiviteten.

– Förutom crosstävlingen visar vi upp enduro, körning för de minsta på lilla banan, traktorpulling, bilsport av olika slag samt speedway-cyklar, säger Anders.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.