Hoppa till huvudinnehållet

Bolag med Zlatan-koppling etablerar sig i Skövde?

Publicerad:
Reporter Lena Jonsson
Lena Jonsson
lena.jonsson@sla.se
Zlatan Ibrahimovic spelade padeltennis vid invigningen av den nya anläggningen Padel Zenter i Årsta 2018. Enligt rykten är det nu aktuellt med ett Padel Zenter även i Skövde.
Zlatan Ibrahimovic spelade padeltennis vid invigningen av den nya anläggningen Padel Zenter i Årsta 2018. Enligt rykten är det nu aktuellt med ett Padel Zenter även i Skövde. Foto: TT/Arkiv

Bolaget Padel Zenter, där fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic finns med, kan enligt ihärdiga rykten vara på gång med en etablering i Skövde. “Jag tittar lite överallt, kanske även i Skövde” är vd:n Thomas Sandströms enda kommentar.

Det blev givetvis stor uppmärksamhet i media när det för ett par år sedan avslöjades att självaste Zlatan Ibrahimovic var delaktig i ett projektet och bolaget bakom en ny padelanläggning i Årsta utanför Stockholm. Sedan dess har bolaget Padel Zenter även byggt en anläggning i Jönköping som öppnade tidigare i år.

Besökte Skövde

SLA har nåtts av rykten från flera håll om att en satsning kan vara på gång i Skövde. Thomas Sandström, sedan många år vän med Ibrahimovic, är bolagets vd.

Han är fåordig när SLA når honom för en kommentar till ryktena.

– Alltså, jag tittar runt överallt, jag kanske tittar även i Skövde. Jag vet inte så mycket om staden men kan i alla fall säga att jag varit där och ätit lunch, säger han med ett skratt.

“Inget konkret”

Men om detta Skövdebesök handlade om en padelsatsning i kommunen vill han inte avslöja.

– Som sagt, jag tittar på olika platser och det finns inget konkret i nuläget. Om det skulle ske något i Skövde lovar jag att höra av mig.

Padel, eller padeltennis som det också kallas, är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash.

Artikeltaggar

NyheterSkövdeZlatan Ibrahimovic

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.