Tiden börjar bli knapp

Insändare
PUBLICERAD:
Vänsterpartiet var minst sagt skeptiska redan från början när projektet på Billingen började diskuteras. Vi är ännu mer skeptiska idag, menar Gabryjel Blom.
Foto: Roland Svensson

Vid kommunfullmäktiges sammanträde i februari i år ställde jag frågan om Katarina Jonsson tyckte att parternas (First Hotel Billingehus och Skövde kommun) åtaganden genomförs växelvis och i samverkan på ett sätt som rimligt följer det som är reglerat i samarbetsavtalet.

Jag tillsammans med alla Skövdebor hade vid den tidpunkten ännu inte sett att hotellet påbörjat sin del av avtalet så som någon byggstart på kongressanläggningen, renovering av hotellrummen, spaanläggning, restaurang med mera, medan kommunen påbörjat flera av sina åtaganden. Då svarade Jonsson att hon var lugn, det följer så som avtalet är skrivet. Nu tre månader senare har hotellet fortfarande inte påbörjat sina åtaganden. Tiden börjar bli knapp och mycket ska göras. Jag är absolut inte lugn, utan rädd att detta kommer kosta mycket mer för Skövdeborna än vad som har sagts.

Vänsterpartiet var minst sagt skeptiska redan från början när projektet på Billingen började diskuteras. Vi är ännu mer skeptiska idag, speciellt för det hotellet ska åstadkomma på den korta tid som är kvar. Vi har ännu inte sett något första spadtag.

Gabryjel Blom

Gruppledare Vänsterpartiet Skövde

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.