SPF i Tyrolen

Läsarnas
PUBLICERAD:
En bild från spf-resan till Tyrolen.
Foto: Siv Johansson
48 spf-seniorer från Tibro och Hjo har varit på en resa till Österrike.

Resedeltagarna bodde i den lilla staden St Johann som ligger i hjärtat av Tyrolen.

Alperna med snöklädda toppar, blommande ängar och betande kor sägs vara bland det vackraste som finns. Dessutom bjöds det på fantastisk god mat och härlig musik.

Deltagarna gjorde besök på ett schnapsbränneri, samt ett Käserei där man fick se hur mjölk blev till ost. Ytterligare ett bränneri besöktes, där de brände fjälltallar som sedan blev till muskelcremer, halstabletter med mera.

Vidare besöktes även Wolfgang Amadeus Mozarts vackra födelsestad Salzburg. Efter den sista måltiden på hotellet tackade den äldsta resenären personalen för god mat och bra service, vilket blev mycket uppskattat.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.