Aktiva seniorer reste “hemmave”

Läsarnas
PUBLICERAD:
Intressant guidning på Alphems arboretum.
Aktiva Seniorer i Skövde har varit på årets "Hemmave-resa“.

Den 22 maj åkte vi med buss från Arena Skövde. Årets resa gick till Vara med omnejd. Vi gjorde ett kort stopp i Gökhem för att beskåda årets "Vedstaplar" med temat cirkus. Därefter besökte vi Alphems arboretum i Floby, en intressant guidning och gott förmiddagskaffe. På väg till lunchen på Nordpolen i Vara, gjordes ett besök för att beundra alla fina (dyra) bilar på Bilkompaniet i Tråvad.

Efter lunch fortsatte resan till Sivans ost i Baljered. Sivans dotter gav en engagerad presentation av släkthistorien och sedan gavs möjlighet att provsmaka och handla ost. På hemvägen till Skövde besökte vi Jula hotell i Skara, dels för att se all konst dels för att få eftermiddagskaffe. Mätta och belåtna återvände vi hem, de flesta med både bröd och ost i bagaget!

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.