Hoppa till huvudinnehållet

Bra kört av Marcus Holm

Publicerad:
Marcus Holm i sin BMW Compact.
Marcus Holm i sin BMW Compact. Foto: Jonny Persson

Säffles rally Lars-Erik Torph Memorial hade 220 bilar till start och i A 2WD var det 40 startande. Här gjorde Marcus Holm från Skövde en bra körning. I stenhård konkurrens slutade ha nia i klassen. Bakom sig hade han många mera meriterade och rutinerade förare.

Årjängs PG Andersson var tillbaka efter ett uppehåll på ett år och det blev en lyckad comeback. PG vann åtta av nio sträckor och var totalt 47,9 sekunder före Trollhättans Jerker Axelsson.

– Vi har haft fantastiskt kul. Det har varit otroligt roligt att vara tillbaka bakom ratten igen, även om det kanske gått lite yvigt emellanåt. Säffle MC har verkligen fått till ett kanonrally och man kan inte annat än få körglädje på de här otroligt fina vägarna. Synd bara att det kom en rejäl störtskur - annars har allt bara varit positivt, säger P-G.

Artikeltaggar

Rally

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.