Plussiffror i Skövde IK som uppfyller licenskraven

Ishockey
PUBLICERAD:
Skövde IK redovisade en vinst med 355 754 kronor och uppnår kraven för elitlicens i hockeyettan. På årsmötet valdes ordföranden Alexander Fornsjö om. "Det är ett fantastiskt hedersamt uppdrag. Det är roligt och utmanande men jag ser det som en resa mot något mycket större och bättre som jag vill vara med på", säger han.
Foto: Linus Hellman
Skövde IK har vänt ett underskott till plus och uppfyller kraven för elitlicens i hockeyettan. SIK redovisade en vinst på omkring 350 000 kronor och har nu ett eget positivt kapital på drygt 200 000 kronor som krävs för att kunna spela vidare i landets tredje högsta serie.
– Vi lyckades uppnå vårt ekonomiska mål trots inte helt godkända sportsliga resultat för A-laget, säger Skövde IK:s ordförande Alexander Fornsjö som omvaldes på tisdagskvällens årsmöte.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på sla.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.