Födelsedag 14 juni

Födelsedagar
PUBLICERAD:

Katarina Lindh

50 år fyller den 14 juni Katarina Lindh, Undenäs. Hon är utbildad lärare och arbetar på Kilenskolan i Töreboda.

På fritiden tycker Katarina om att sy och sticka. Hon är duktig på att laga mat och gillar att sola och resa.

Leif Karlsson

Foto: Nils Petter Nilsson/TT

50 år fyller den 14 juni Leif Karlsson, Bäck, Bryggaregården, Tidaholm. Han är född i Braås. Leif har gått en trädgårdsutbildning och även utbildat sig i “livets hårda skola”. Numera jobbar han som fastighetsskötare hos Koggbron AB i Falköping.

Leif är en riktig tusenkonstnär som gärna ägnar fritiden åt sin gård med djuren och fruktträden.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.