Septembergänget underhöll på Vindarnas hus

Läsarnas
PUBLICERAD:

Septembergänget från PRO Skultorp underhöll på Träffpunkten Vindarnas hus sista dagen i maj. Gruppen var förstärkt med musiker Iréne Pettersson, Stig Lindblad och Mats Forsmark. Programmet innehöll låtar av gamla godingar blandat med en del sommarlåtar. Stig och Mats framförde en härlig jazzlåt. Jakob Larsson och Thomas Nordin drog några roliga vitsar och Elisabeth Lundin läste en fin dikt om en skata. Publiken fick också lyssna till Anders och Britta, alias Thomas Nordin och Majken Karlsson. Avslutningsvis önskade vi alla en skön sommar och sjöng ”Räck mig din hand” där publiken deltog med stor glädje.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.