• idag
  15 juli
  13°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.3 mm
 • torsdag
  16 juli
  24°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  21°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Sommarlunch för äldre PRO-medlemmar

Läsarnas
PUBLICERAD:

Det var en mycket uppskattad dag i PRO-lokalen i Skövde när det var sommarlunch för de äldre medlemmarna i PRO Skövde. Det var cirka 45 medlemmar som hade hörsammat inbjudan. Träffen började med trevlig underhållning av Jubileumsbandet. Efter detta var det dags för ordföranden Christer Rönn att hälsa välkomna samt informera om kommande verksamhet. Ordföranden tryckte speciellt på att föreningen fyller 75 år i år som givetvis skall firas med en jubileumsfest.

Efter detta tackades de som jobbat med att få till träffen med en applåd. De som jobbat extra med detta var Seja Väänänen, Mirjami Kronberg, Helene Andersson och Anita Kurri. I samband med kaffet passade Kjell Ambertsson på att fråga deltagarna om erfarenheter i ungdomen. Målet är att ordna med en jubileumsskrift. Deltagarna fick också möjlighet att köpa föreningens lotter av Anita Kurri som är lotteriansvarig.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.