Sommarlov för tusentals Skövdeelever

Skola & utbildning
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Elever på Frösve skola sjöng.
Foto: Tobias Larsson Franzén
6000 grundskoleelever går i eftermiddag på sommarlov. Men först ska de närvara vid någon av torsdagens 20-tal skolavslutningar. SLA har hela listan.

I dag är det dags att avsluta läsåret 2018-2019. Under hela förmiddagen kommer skolavslutningarna avsluta varandra runt om i Skövde.

Klockan 08.00 börjar avslutningarna på Erikdalskolan, Tidanskolan, Värings skola ooch Värsås skola.

Därefter är Rydskolan den enda skola som startar sin första avslutning 08.15 som åtfölja av ytterligare två avslutningar för olika årskurser.

Klockan 08.30 börjar avslutningarna på Billingsdalsskolan, Käpplundaskolan, Lundenskolan, Montessori skola och Timmersdala skola.

Klockan 09.00 går starten för avslutningarna på Billingskolan, Norrmalmskolan, Stöpenskolan.

Helenaskolan och Svärtagårdsskolan startar 09.30.

10.00 är det dags för avslutning på Heneskolan, Lerdala skola och Trädgårdsstadens skola. Den sistnämnda håller sin allra första skolavslutning någonsin.

10.15 respektive 10.30 är det avslutning på Sventorps skola och Frösve skola.

Klockan 11.00 hålls den allra första avslutningen på Raoul Wallenbergsskolan där niondeklassare lämnar skolan. Vid samma tid hålls även den allra sista avslutningen på Varola skola.

Sist ut av alla skolor är Vasaskolan som startar avslutningen klockan 13.00.

Därefter väntar lek, bad, barfotaspring och glass i stora lass hela sommaren.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.