• idag
  30 maj
  18°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  21°
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  1 juni
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  25°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  23°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Musik i sommarkväll

Läsarnas
PUBLICERAD:
Temat var semester, det inre och yttre ljuset under sommarkvällen i Karlsborg.

Musik. I söndags hade Equmeniakyrkan Karlsborg sin första ”Musik i sommarkväll” för i år. Katarina Skaghammar och Göran Larsson framförde ett finstämt program med temat semester samt det inre och det yttre ljuset. Musik av bl.a. Laleh och Bo Kaspers Orkester framfördes där sången ackompanjerades av piano och gitarr samt några instrumentala stycken på tvärflöjt och gitarr.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.